در قالب نشستی مطرح می شود

تلاش پژوهشگران برای طراحی سبد جیره غذایی در شرایط بحران

تلاش پژوهشگران برای طراحی سبد جیره غذایی در شرایط بحران

لیمو بلاگ: با برگزاری نشست جیره های غذایی در شرایط بحران در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درباب موضوعاتی چون بسته بندی مواد غذایی و طراحی سبد مطلوب جیره غذایی با حضور متخصصان بحث و تبادل نظر خواهد شد.


به گزارش لیمو بلاگ به نقل از ایسنا، نشست جیره های غذایی در شرایط بحران با همكاری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، جهاد دانشگاهی مشهد، گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی مشهد، دانشكده طب ایرانی و مكمل دانشگاه علوم پزشكی مشهد و مركز نخبگان شهید فهمیده شمال شرق كشور در این مؤسسه آگاهی داد.
این نشست كه در روز ۳۰ مهر ماه برگزارمی شود اهدافی چون تبادل نظر برای طراحی بسته های غذاهای آماده مصرف و خودكفایی را دنبال می كند.
در این جلسه درباب موضوعاتی چون بسته بندی، طراحی سبد مطلوب جیره های غذایی (فرمولاسیون، حجم و ماندگاری)، محتویات بسته بندی، طراحی جیره با عنایت به الزامات فرهنگی و ذائقه مناطق مختلف جغرافیایی و لجستیك جیره های غذایی در شرایط بحران بحث و تبادل نظر خواهد شد.




منبع:

1398/07/26
18:50:01
5.0 / 5
3070
تگهای خبر: پزشكی , پژوهش , دانشگاه , صنایع
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳