زارع پور خبر داد؛

آغاز طرح توسعه فیبر نوری در 150 شهر

آغاز طرح توسعه فیبر نوری در 150 شهر

به گزارش لیمو بلاگ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: طرح توسعه فیبرنوری در ۱۵۰ شهر شروع شده است و در بیشتر از ۳۰ شهر تمام شده است.



به گزارش لیمو بلاگ به نقل از مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد آخرین وضعیت پیشرفت اجرای طرح فیبر نوری اظهار داشت: طرح فیبرنوری منازل و کسب و کارها درحال دنبال شدن است و در بیشتر از ۵۰۰ شهر اقدامات لازم با مدیریت شهری به عمل آمده است و کار اجرایی در بیشتر از ۱۵۰ شهر شروع شده و در بیشتر از ۳۰ شهر تمام شده است.
وی اضافه کرد: هم اکنون بیشتر از ۳.۵ میلیون خانوار زیر پوشش هستند و انشاالله تا پایان سال جاری هشت میلیون خانوار و کسب و کار که هدف گذاری کردیم مطابق برنامه صورت خواهد گرفت.
زارع پور در انتها اظهار داشت: کشور را بین اپراتورهای ارتباطی که مجوز دارند تقسیم کردیم و در ۲۰ استان کار شروع شده که پس از اقدامات اولیه که تفاهم با شهرداری هاست، کار آغاز می شود.


منبع:

1402/07/05
23:46:32
5.0 / 5
210
تگهای خبر: فناوری
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲