ابتکار در استفاده از ضایعات زعفران برای تولید محصولات پرارزش
لیمو بلاگ: تفاهمنامه همکاریهای پژوهشی و فناورانه میان مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت توسعه انفورماتیک جاده ابریشم هم زمان با روز ملی زعفران به امضا رسید.
به گزارش لیمو بلاگ به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این تفاهمنامه با حضور تعدادی از مسئولان استانی، محققان و اساتید دانشگاه و اعضاء شورای ملی زعفران و جمعیت ایرانی علوم زعفران در حاشیه این نشست به امضا رسید و هدف از آن، توسعه همکاریهای علمی، پژوهشی و فناورانه در شبکه ارزش زعفران عنوان شده است.
بر اساس مفاد این تفاهم نامه، دو مجموعه در زمینه های تدوین سند پژوهش و فناوری فراوری زعفران، بهبود فرایند کاشت، داشت و برداشت زعفران، پیشرفت فناوری فرآوری، استفاده از ضایعات در تولید محصولات با ارزش افزوده، برگزاری نشست های تخصصی مشترک و تولید محصولات زعفرانی فراسودمند همکاری خواهند کرد.
این تفاهمنامه با امضای سیدمحمدعلی رضوی رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مهندس علی محمد شریعتی مقدم مدیرعامل شرکت توسعه انفورماتیک جاده ابریشم، رسمیت یافت.
به گفته رضوی، انعقاد این تفاهمنامه می تواند زمینه ساز تقویت پیوند میان پژوهش، صنعت و فناوری در حوزه زعفران باشد و سبب پیشرفت جایگاه علمی و اقتصادی زعفران ایرانی در سطح ملی و بین المللی شود.
این همکاری در ادامه تلاشهای مشترک نهادهای پژوهشی و صنعتی کشور برای توسعه تکنولوژی های جدید در بخش کشاورزی و صنایع غذایی به انجام می رسد و از دستیافته های مهم دومین همایش نکوداشت روز ملی زعفران به حساب می آید.
به طور خلاصه بر مبنای مفاد این تفاهمنامه، دو مجموعه در حوزه های تدوین سند پژوهش و فناوری فراوری زعفران، بهبود پروسه کاشت، داشت و برداشت زعفران، پیشرفت فناوری فرآوری، استفاده از ضایعات در تولید محصولات با ارزش افزوده، برگزاری نشست های تخصصی مشترک و تولید محصولات زعفرانی فراسودمند همکاری خواهند کرد. این همکاری در ادامه تلاشهای مشترک نهادهای پژوهشی و صنعتی کشور برای توسعه فناوری های نوین در قسمت کشاورزی و صنایع غذایی به انجام می رسد و از موفقیت های مهم دومین همایش نکوداشت روز ملی زعفران بشمار می رود.
منبع: لیمو بلاگ
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب