رضایت نسبی دانشجویان دانشگاه امیر کبیر از وضعیت تغذیه
به گزارش لیمو بلاگ، مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: در رابطه با وضعیت تغذیه دانشجویی دانشگاه امیرکبیر رضایتمندی نسبی دانشجویان وجود دارد.
به گزارش لیمو بلاگ به نقل از سازمان امور دانشجویان، حسین امامعلی پور، مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، به همراه دکتر باقری، عضو کمیته راهبری طرح الگوی نوین تغذیه، از سلف سرویس ها و رستوران های مکمل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید نمود.
امامعلی پور ضمن اشاره به اجرای طرح ملی «الگوی نوین تغذیه دانشجویی» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اظهار داشت: درباره ی وضعیت تغذیه دانشجویی این دانشگاه، رضایتمندی نسبی دانشجویان هم در رستوران های دولتی و هم در رستوران های مکمل وجود دارد که جای تشکر از مدیریت دانشگاه، خصوصاً حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دارد.
به گفته وی، طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی که با مطالبه هیات دولت تدوین شده، با هدف بهبود کیفیت خدمات تغذیه، افزایش رضایتمندی دانشجویان و کاهش تصدی گری مستقیم دانشگاه ها درحال اجراست.
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان اضافه کرد: این طرح در چهار فصل طراحی شده است که شامل واگذاری قسمتی از خدمات به بخش خصوصی، صنعتی سازی آشپزخانه ها، تنوع بخشی به منوها و حمایت هدفمند از دانشجویان کم برخوردار می شود.
به طور خلاصه امامعلی پور ضمن اشاره به اجرای طرح ملی الگوی نوین تغذیه دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: در رابطه با ی وضعیت تغذیه دانشجویی این دانشگاه، رضایتمندی نسبی دانشجویان هم در رستوران های دولتی و هم در رستوران های مکمل وجود دارد که جای تشکر از مدیریت دانشگاه، به ویژه حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دارد.
منبع: لیمو بلاگ
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب