وعده جدید زاکانی برای معلمان مسکن معلمین نزدیک محل خدمت ایجاد می شود

وعده جدید زاکانی برای معلمان مسکن معلمین نزدیک محل خدمت ایجاد می شود

به گزارش لیمو بلاگ، شهردار تهران از آمادگی شهرداری برای توسعه همکاری با آموزش وپرورش اطلاع داد و اظهار داشت: مبحث مسکن معلمین بزودی در دستور کار شهرداری تهران قرار می گیرد.



به گزارش لیمو بلاگ به نقل از خبر آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اساس فعالیتهای مشترک باید معطوف به ساختن آینده ای متحول، پیشرفته و رو به رشد و تعالی باشد، اظهار داشت: نقش ممتاز آموزش و پرورش باید به درستی درک شود؛ چونکه مهم ترین سرمایه کشور، نیروی انسانی آن، بخصوص نوجوانان و جوانان هستند.

مهر نوشت: وی با اشاره به ظرفیتهای شهرداری تهران برای همکاری با آموزش و پرورش اضافه کرد: شهرداری ظرفیتهای مختلفی در اختیار دارد و تلاش ما این است که از این ظرفیت ها برای حل مسایل و توسعه خدمات در عرصه آموزش و پرورش استفاده نماییم.

به زودی موضوع «مسکن معلمین» در دستور کار قرار می گیرد

زاکانی سپس پروژه مسکن معلمین را یکی از ظرفیتهای قابل توسعه برای عرضه خدمات به فرهنگیان دانست و اظهار داشت: مجموعه شهرداری می تواند از ظرفیتهای موجود برای خدمت رسانی گسترده تر به معلمان استفاده نماید. بتازگی نیز در این رابطه با رئیس جمهوری گفتگو داشته ایم و بزودی موضوع «مسکن معلمین» در دستور کار قرار خواهد گرفت و تلاش ما بر این است در نزدیک محل خدمت معلمین پروژه مسکن به سر انجام برسد.

استفاده از ظرفیتهای شهرداری در عرصه آموزش های کاربردی و مهارت محور برای دانش آموزان

وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای شهرداری در عرصه آموزش های کاربردی و مهارت محور اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم، ایجاد زمینه ای برای ارتباط دانش آموزان با محیط های علمی، فناوری و حرفه ای است تا نوجوانان بتوانند با ظرفیتهای مختلف جامعه آشنا گردند و نگاه وسیع تری نسبت به آینده خود پیدا کنند.

شهردار تهران با اشاره به دریافت مجوز پارک علم و فناوری از طرف شهرداری تهران اظهار داشت: شهرداری تهران بعد از نیروهای مسلح، دومین مجموعه ای است که موفق به دریافت مجوز پارک علم و فناوری شده است. این ظرفیت می تواند زمینه رابطه بیشتر دانش آموزان با علم، فناوری و نوآوری را فراهم آورد.

ساماندهی مراکز تربیت معلم در پایتخت

زاکانی همینطور از آمادگی شهرداری برای ساماندهی و تجمیع دانشکده های تربیت معلم شهر تهران اطلاع داد و اضافه کرد: یکی از مباحثی که می توانیم در آن خدمت رسانی نماییم، ساماندهی مراکز تربیت معلم است. در این مورد باید بهترین ظرفیتهای موجود برای معلمان آینده کشور مورد استفاده قرار گیرد و بتازگی زمینی حدوداً ۷ هکتاری در محله پاسداران تهران برای این امر درنظر گرفته شده است.

وی با اشاره به وضعیت برخی مدارس در تهران اظهار داشت: بعضی از این مراکز نیازمند نوسازی و بهسازی هستند و شهرداری می تواند در حد توان خود برای ساماندهی و پیشرفت شرایط این مراکز همکاری کند. هم چنین ساخت مجتمع های آموزشی بزرگ مقیاس و مجهز یکی از کارهایی است که شهرداری تهران می تواند با همکاری وزارت آموزش و پرورش پیش ببرد و حالا برنامه ریزی برای ساخت ۲۰ مجتمع کرده ایم.

کمک برای ساماندهی و نوسازی مدارس استعدادهای درخشان

شهردار تهران همینطور ساماندهی و نوسازی مدارس استعدادهای درخشان را از دیگر حوزه های قابل همکاری میان شهرداری و آموزش و پرورش مطرح کرد و اظهار داشت: موضوع مدارس تیزهوشان نیازمند دقت و توجه ویژه است و در این عرصه نیز آمادگی داریم ظرفیتهای شهرداری را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دانش آموزان مدارس استثنایی و خانواده های آنان اظهار داشت: خانواده هایی که فرزندانشان در مدارس استثنایی تحصیل می کنند، با مسایل و شرایط خاصی مواجهند و باید برای توسعه خدمات به این دانش آموزان و خانواده هایشان برنامه ریزی جدی تری داشته باشیم.

وی تاکید کرد: همه وجود شهرداری تهران در خدمت آموزش و پرورش است و ما خودمان را مدیون این مجموعه می دانیم. افتخار ما این است که بتوانیم حتی کوچک ترین خدمتی به آموزش و پرورش، معلمان، دانش آموزان و خانواده های آنان عرضه نماییم.

شهردار تهران در آخر اظهار داشت: هر آن چه در توان شهرداری باشد و هرجا که نیاز آموزش و پرورش اقتضا کند، آمادگی خدمت و همکاری داریم و امیدواریم بتوانیم در کنار مجموعه آموزش و پرورش، گامهای مؤثری برای پیشرفت این حوزه برداریم.

1405/06/21
11:49:48
5.0 / 5
19
تگهای خبر: خدمات , فناوری
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

لیمو بلاگ LimooBlog