آماده باش هلال احمر در گلستان و سمنان

آماده باش هلال احمر در گلستان و سمنان

لیمو بلاگ: در پی صدور هشدار نارنجی هواشناسی و پیش بینی رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت در ارتفاعات گلستان و شمال شرق سمنان، سازمان امدادونجات در آماده باش به سر می برد.



به گزارش لیمو بلاگ به نقل از خبر آنلاین از مهر، برمبنای هشدار هواشناسی، احتمال بروز سیلاب، طغیان رودخانه های فصلی، آبگرفتگی معابر، لغزندگی محورهای مواصلاتی و اختلال در تردد وجود دارد. همین طور امروز در بخشهایی از مازندران، گلستان، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، سمنان و خراسان شمالی و فردا در مناطقی از آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات البرز، بارندگی، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش بینی شده است.
بر این اساس، از هموطنان خواسته می شود از تردد و توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها، حضور در مناطق مرتفع و سفرهای غیرضروری به مناطق تحت تاثیر سیستم بارندگی اجتناب کنند.
همچنین با عنایت به مواج بودن دریای خزر طی سه روز آینده، از انجام فعالیتهای دریایی و حضور در مناطق پرخطر ساحلی پرهیز شود.
هموطنان در صورت بروز هرگونه حادثه می توانند با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.

منبع:

1405/07/05
13:27:27
5.0 / 5
5
تگهای خبر: باد , سازمان , سیستم
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

لیمو بلاگ LimooBlog