در نشست تجاری سازی شركت های دانش بنیان سلامت مطرح شد
امكان دسترسی سرمایه گذاران و فناورها به امكانات اتاق بازرگانی تهران
به گزارش لیمو بلاگ در اولین نشست تجاری سازی شركت های دانش بنیان سلامت اعلام شد: سرمایه گذاران و فناورها به واسطه انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران می توانند به امكانات اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تهران دسترسی پیدا كنند و در جلساتی كه در سطح وزیر و معاونین وزیر برگزار می شود، حضور پیداكرده و نقطه نظرات خودرا به مجریان دولت اعلام كنند.
به گزارش لیمو بلاگ به نقل از ایسنا، سید ابوالفضل ابوالفضلی، رئیس كمیسیون تجاری سازی انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران در اولین نشست كمیسیون تجاری سازی انجمن شركت های دانش بنیان حوزه سلامت كه با حضور سرمایه گذاران، صندوق های پژوهش و فناوری، صندوق های غیردولتی، شتاب دهنده ها و بانك ها در یك سو و استارتاپ ها و دارندگان طرح های حوزه سلامت در سوی دیگر برگزار شد، ضمن خیرمقدم به حاضران و مدعوین به روال ارائه طرح ها و نحوه بررسی آنها در كمیسیون تجاری سازی اشاره و اظهار نمود: دارندگان طرح و ایده كافی است فرمی با محتوای كلی از استارتاپ خودرا تكمیل كرده و برای انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران ارسال كنند؛ این طرح ها در كمیسیون تجاری سازی مورد بررسی قرار می گیرد. در این مرحله اگر ایراد یا نقطه نظر كارشناسانه ای وجود داشته باشد، به فناور یا دارنده طرح ارائه می شود.
رئیس كمیسیون تجاری سازی انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران با اشاره به اینكه دارندگان طرح را به ارائه اطلاعات تخصصی و فنی طرح هایشان مجبور نمی نماییم، اظهار داشت: در فرم های جمع آوری اطلاعات اولیه سعی شده است تا اطلاعات به صورت كلی دریافت شود و وارد جزئیات فنی یا مسائل مالی نشویم تا نگرانی برای استارتاپ ها یا دارندگان طرح ها ایجاد نشود.
ابوالفضلی اضافه كرد: درصورتی كه طرح ها از الزامات اولیه برخوردار باشند، با تایید اعضای كمیسیون فرصت طلایی و كلید ورود به نشست تجاری سازی و ارائه طرح هایشان در حضور سرمایه گذاران را به دست می آورند.
ایجاد فضای گفت و گو میان فناور و سرمایه گذار
حسین وطن پور، رئیس انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران نیز در ادامه با ابراز امیدواری از برگزاری نشست های تجاری سازی در انجمن اظهار نمود: نشست تجاری سازی بعد از برگزاری چند نشست در دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با راه اندازی و تاسیس انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران و در جهت واگذاری امور به بخش خصوصی به انجمن واگذار شد و این اولین نشست تجاری سازی است كه بخش خصوصی متولی برگزاری آن است.
وی با تاكید بر اینكه باید فضای گفت و گو و شبكه سازی میان فناوران و همین طور سرمایه گذاران شكل بگیرد، اضافه كرد: نشست تجاری سازی، فرصت و تریبون بسیار خوبی است كه در اختیار فناوران قرار می گیرد تا سرمایه گذار پیدا كنند و با استراتژی های سرمایه گذاری صندوق ها آشنا گردند و از طرف دیگر نیز برای سرمایه گذاران هم امكان خوبی مهیا شده تا با طرح ها و فضای ذهنی فناورها آشنا گردند. در انجمن انتظار داریم نتایج خوبی از این قبیل نشست ها به دست آید.
رئیس انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران، عنوان كرد: به واسطه انجمن، سرمایه گذاران و فناورها می توانند به امكانات اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تهران نیز دسترسی پیدا كنند و در جلساتی كه در سطح وزیر و معاونین وزیر برگزار می شود، حضور پیداكرده و نقطه نظرات خودرا به مجریان دولت اعلام كنند.
برگزاری مداوم نشست های تجاری سازی
عباس شاپوری مقدم مدیرعامل صندوق غیر دولتی پژوهش، فناوری و سلامت ثامن نیز با ابراز خوشی از حضور پرتعداد سرمایه گذاران اظهار داشت: چنین نشست هایی فرصت تعامل و آشنایی میان سرمایه گذاران و صندوق های مختلف را مهیا می كند و برای ایجاد و حفظ زنجیره تامین لازم است این نشست ها به صورت پیوسته و مداوم برگزار شوند.
شاهرخ مهدوی، مدیر اجرایی انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران نیز در ادامه با تاكید بر اینكه در انجمن تمام تلاش خودرا برای ایجاد پلی میان سرمایه گذاران و فناورها به كارخواهیم گرفت، اظهار داشت: با عنایت به نوپا بودن انجمن و تفویض تجاری سازی از دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، رایزنی های لازم با دانشگاه ها، مراكز رشد، سرمایه گذارها و فناورها انجام شده است. در اولین مرحله ۶ طرح به ما ارائه شد كه بعد از بررسی های لازم یك طرح انصراف داد، یك طرح واجد شرایط نبود و طرح دیگر نیز به سبب بعد مسافت امكان حضور در نشست را نداشتند.
مدیر اجرایی انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران اضافه كرد: امیدواریم در نشست های آتی حداقل با پنج طرح نشست های تجاری سازی را برگزار نماییم و با جذب حداكثری فناورها و استارتاپ ها زمینه و بستر مناسبی را برای یافتن سرمایه گذار برای آنها فراهم نماییم.
مهدوی با اشاره به اینكه بزودی انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران در نمایشگاه های سلامت داخلی و بین المللی نیز حضور موثری خواهد داشت، اظهار داشت: دو رویداد را در نظر داریم؛ نمایشگاه سلامت چین كه در سال ۲۰۲۰ برگزار می گردد و دیگری نمایشگاه مشترك دستاوردهای شركت های دانش بنیان حوزه سلامت ایران و تركیه است. این نمایشگاه در مهرماه سال آینده در شهر استانبول برگزار می شود و در همین فرصت از سرمایه گذاران برای حضور در این دو رویداد بین المللی دعوت می نماییم.
در ادامه این نشست سرمایه گذاران ابتدا به معرفی خود و حوزه های فعالیت خود پرداختند و سپس چهار طرح از طرف فناورها به سمع و نظر حاضران رسانده شد كه با پرسش و پاسخ های صورت گرفته زمینه های فعالیت و ظرفیت های همكاری طرفین مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت.
بعد از ایجاد زمینه آشنایی اولیه و اعلام تمایل حاضران در نشست، وطن پور سرمایه گذارها را برای كسب اطلاع از جزئیات تخصصی تر طرح ها به برگزاری جلسه B2B با فناورها دعوت كرد.
برمبنای اعلام روابط عمومی انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران، درانتها نیز رئیس انجمن شركت های دانش بنیان سلامت تهران، ضمن قدردانی از حاضران، اعلام نمود: از این پس نشست های كمیسیون تجاری سازی به صورت ماهانه در انجمن برگزار می شود.
منبع: لیمو بلاگ
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب