همكاری علمی دانشگاه شهید بهشتی با مركز آمار ایران

همكاری علمی دانشگاه شهید بهشتی با مركز آمار ایران

لیمو بلاگ: تفاهم نامه همکاری میان مرکز آمار ایران و دانشگاه شهید بهشتی با هدف استفاده از ظرفیت علمی موجود دو سازمان به امضا رسید.


به گزارش لیمو بلاگ به نقل از ایسنا، تفاهم نامه همکاری میان مرکز آمار ایران و دانشگاه شهید بهشتی بمنظور توسعه و کاوش فرآیندهای آماری مبتنی بر تعاملات برخط و داده های ثبتی مبنا، ارتقای تحلیل ها و تفسیر تغییرات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و رفتارشناختی با بهره گیری از ظرفیت علمی موجود دو سازمان به امضا رسید.
دکتر سعداله نصیری قیداری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی در جلسه امضای تفاهم نامه مذکور با اعلان اینکه نقش مرکز آمار برای نظام برنامه ریزی، تصمیم گیری و سیاست گذاری کشور بسیار کلیدی و مهم می باشد، اظهار داشت: تاثیر کارهای آماری این مرکز و خروجی های مختلف آن در موضوعات اقتصادی و اجتماعی در جامعه در تعامل با دانشگاهیان بسیار شگرف و اساسی است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به ماموریت دانشگاه ها در خصوص انجام طرح های پژوهشی و افزایش تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی ابراز امیدواری کرد: با انجام اقدامات مشترک و انعقاد چنین تفاهم نامه هایی بتوان بطور مؤثر و اساسی در رفع مشکلات کشور و تهیه آمارهای صحیح و دقیق برای تصمیم سازی سیاستگذاران و برنامه ریزان، گام های جدی و محکمی برداشت.
در ادامه جلسه دکتر جواد حسین زاده، رئیس مرکز آمار ایران با تاکید بر عملیاتی شدن بندهای این تفاهم نامه در قالب انجام قراردادهای مشترک، رویکرد نوین نظام آماری را مبتنی بر بهره گیری هر چه بیشتر از فضای علمی و آکادمیک دانشگاه های کشور برای ورود به نظام آماری نوین دانست.
رئیس مرکز آمار ایران با اشاره به نیاز مبرم کشور بر استفاده از داده های به روزتر و با کیفیت برای تحقق نظام آماری پیشرفته مبتنی بر داده ها و استفاده از منابع داده ای جدید، تقویت دولت الکترونیک و محقق شدن حکمرانی داده ها در کشور را در گرو استفاده از حوزه های مختلف فناوری های داده ای با کمک دانشگاهیان ارزیابی کرد.
دکتر حسین زاده با پراهمیت خواندن ارتقای نظام تبادل اطلاعات و داده ها در عصر داده ها اشاره کرد: تنها با حکمرانی داده می توان حکمرانی شایسته توسط دولتمردان را رقم زد. در این میان اگر سازمان های آماری به درستی بتوانند در نظام تبادل اطلاعات نقش خودرا ایفا کنند، خروجی های آنها بر سایر حوزه ها نیز تاثیرات مثبتی به جا می گذارد.
وی با اشاره به صرفه جویی ۹۰ درصدی با انجام سرشماری ثبتی مبنا در سال ۱۴۰۵، کاهش هزینه ها در جمع آوری و تولید آمارهای سرشماری، کاهش تعداد نیروی انسانی و ایجاد یک سیستم جامع آماری با کیفیت و پایدار، کسب اطلاعات جدید درباب جمعیت، فعالیت، املاک و مستغلات و کسب وکار جهت استفاده در برنامه ریزی های ملی و منطقه ای و همین طور پایش سرزمین را از مزایای انجام سرشماری به شیوه ثبتی بر شمرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، انجام پژوهش های لازم در زمینه نوین سازی نظام تولید و انتشار آمارهای رسمی خصوصاً در امتداد ثبتی مبنا کردن سرشماری سال ۱۴۰۵ مرکز آمار ایران، فراهم سازی داده ­های آماری مورد نیاز برای ارتقای کیفیت پژوهش در دانشگاه شهید بهشتی و ایجاد تحول در مکانیزه کردن سیستم جمع آوری و نگهداری مستندات و اطلاعات آماری مرکز آمار ایران از موضوعات این تفاهم نامه هستند.​​​​​​​




منبع:

1400/01/05
16:31:55
5.0 / 5
1122
تگهای خبر: الكترونیك , پژوهش , تولید , دانشگاه
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴