راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری امیركبیر

راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری امیركبیر

صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر با سرمایه اولیه 10 میلیارد تومانی با حضور دکتر وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بصورت رسمی شروع به کار کرد.


به گزارش لیمو بلاگ به نقل از ایسنا، دکتر علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم افتتاح صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر ایجاد نظام تامین مالی نوآورانه را یکی از اقدامات صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان نمود و اظهار داشت: شرایط شرکت های دانش بنیان با ۸ سال قبل قابل قیاس نیست. مکانیزم های مشخصی که این شرکتها در آن فعالیت می نمایند، مشخص و اجرائی شده است. علاوه بر نظام کارکردی، نظام مالی این شرکتها نیز با ابزارهای طراحی شده متنوع و به روز شده است.
وی ادامه داد: در همه گزارش های اقتصادی در حوزه کسب وکار همیشه نخستین مشکل کسب وکارها بحث تامین مالی است که فارغ از دارایی های مالی، شرکت به یک جریان نقدینگی یا سرمایه در گردش نیاز دارد.
وحدت افزود: در نظام بورسی ۸ صندوق جسورانه بورسی با سرمایه ۹۰۰ میلیارد تومان و با مشارکت ۴۰ تا ۶۰ درصدی صندوق نوآوری برای پشتیبانی از استارت آپ های کوچک تشکیل شده است. صندوق های پژوهش و فناوری می توانند مدیران این صندوق های بورسی را دعوت کرده و مانند رویداد «دوشنبه های استارت آپی» مجموعه های فناور مناسب را برای سرمایه گذاری به آنها معرفی کنند. شیوه کار صندوق های جسورانه بورسی نیز به این شکل است که سرمایه گذاری می کنند و سهام می خرند. ما نیز هیچ مداخله ای در اقدامات آنها نداریم و فقط در طرح ها سرمایه گذاری کردیم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد: از این ۸ صندوق بورسی ۴ صندوق پذیره نویسی کرده اند. این صندوق ها محدودیت دانش بنیانی ندارند و ظرفیت بسیار خوبی برای شرکت هایی هستند که به سرمایه ای بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان نیاز دارند. همین طور اوراق نوآوری نیز در شورای عالی بورس با برند نوآوری تصویب شده که صندوق نوآوری نقش رکن ضامن این شرکتها را ایفا می کند و هم اکنون ۵ پرونده آماده ارائه در بورس داریم.
ایشان سپس بر ظرفیت صندوق های پژوهش و فناوری در تامین مالی حوزه نوآوری در کشور اصرار کرد و اظهار داشت: در گذشته تنها در ۱۳ استان این صندوق ها شکل گرفته بودند، اما امروز در تمام استان های کشور صندوق پژوهش و فناوری داریم. ما در صندوق نوآوری از این صندوق های پژوهش با اعطای خط اعتباری حمایت می نماییم و انتظار داریم که هیچ درخواست زیر ۵۰۰ میلیون تومان در هیچ استانی باقی نمانده و به صندوق نوآوری نیز مراجعه نکنند.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، رئیس صندوق نوآوری شکوفایی در آخر به اختصاص خط اعتباری اولیه ۱۰ میلیارد تومانی برای صندوق پژوهش و فناوری امیرکبیر تا سال آینده اشاره نمود و اظهار داشت: تسهیلات و خط اعتباری اولیه را ظرف یک ماه آتی هزینه کنید تا جزو عملکرد شما وارد شود تا بعد از آن تسهیلات جدیدتری به شما اعطا شود.



1400/01/24
14:20:21
5.0 / 5
1051
تگهای خبر: پژوهش , دانش بنیان , دانشگاه , شركت
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱