درمان زخم پای دیابتی با دانش ایرانی
لیمو بلاگ: یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق به ساخت دستگاهی برای زخم پای دیابتی شده که این دستگاه قادر می باشد در مدت کوتاهی این نوع زخم ها را بهبود دهد. همین طور تجاری سازی چهار نسل از دستگاه نوار قلب از دیگر دستاوردهای این شرکت بوده است.
به گزارش لیمو بلاگ به نقل از ایسنا، این شرکت دانش بنیان از سال ۱۳۸۶ فعالیت خودرا در حوزه تجهیزات پزشکی بیمارستانی آغاز نموده و در سال ۱۳۹۱ نخستین دستگاه نوار قلب (الکتروکاردیوگرافی) ۶ کاناله خودرا به بازار عرضه نموده است. عمده فعالیت این شرکت در بخش تجاری، واردات تجهیزات حوزه پزشکی و در بخش تولید، بر دستگاه الکتروکاردیوگراف متمرکز بوده است. علاوه بر این محصول، به طراحی و تولید محصولات دیگری همچون دستگاه الکتروشوک اتوماتیک و هولترمانیتورینگ قلب نیز پرداخته است. پژوهشگران این شرکت، اخیراً بر روی ساخت یک دستگاه جدید برای درمان زخم پای دیابتی، فعالیت دارند.
علی حیدرنژاد، مدیر تحقیق و توسعه این شرکت با اشاره به عرضه مدلهای دیگری از دستگاه الکتروکاردیوگرافی اظهار داشت: دستگاه نوار قلب تک کاناله، سه کاناله و دوازده کاناله را یا تولید کردیم و یا در حال توسعه آنها هستیم. همین طور دستگاه الکتروشوک اتوماتیک (AED) همچون دیگر محصولات جدید است که علاوه بر آن موفق به طراحی و توسعه دستگاه هولترمانیتور نیز شده ایم. این دستگاه به بیمار متصل می شود و بیمار به منزل مراجعه می کند و طی ۲۴ یا ۴۸ ساعت از بیمار نوار قلب گرفته می شود.
حیدرنژاد درباره ساخت دستگاه « PCبیس» اشاره کرد: این دستگاه، همان دستگاه نوار قلب است که به کامپیوتر متصل می شود و با گرفتن نوار قلب، می توان آنرا بر روی کاغذ A4 پرینت گرفت. ضمن آنکه در این روش ذخیره سازی داده ها آسان تر خواهد بود و اتصال به سیستم های بیمارستانی برای سهولت در ذخیره سازی، امکان پذیر است.
مدیر تحقیق و توسعه این شرکت در ادامه سخنان خود به طراحی و ساخت دستگاه «پایا» نیز اشاره نمود و اظهار داشت: این دستگاه که بمنظور درمان زخم های پای دیابتی طراحی شده، مراحل ستاندن مجوز از وزارت بهداشت را طی می کند. پای افراد مبتلا به دیابت، گرفتار نوعی زخم می شود که درمان آن بیش از یک ماه زمان نیاز دارد، ولی این دستگاه بوسیله تحریک الکتریکی سبب می شود که روند درمان زخم کوتاه تر شود.
وی اشاره کرد: اگر درمان زخم پای دیابتی با بهره گیری از پانسمان های ویژه به سه تا چهار ماه زمان نیاز داشته باشد، این دستگاه روند درمان را کوتاه تر خواهدنمود. مدت زمان بهبود زخم با بهره گیری از پانسمان های معمولی و استفاده از این دستگاه به یک ماه تا یک ماه و نیم کاهش پیدا می کند.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، تا حالا ۴ نسل از دستگاه های نوار قلب تولید شده در این شرکت تجاری سازی شده اند. دستگاه دوازده کاناله الکتروشوک و هولتر در حال تحقیق و توسعه است و به زودی نمونه اولیه دستگاه الکتروشوک به بازار عرضه خواهد شد. این نکته نیز حائز اهمیت و یادآوری است که برای محصولات تولیدی این شرکت، استاندارد CE دریافت شده است.
منبع: limooblog.ir
این مطلب لیمو بلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در لیموبلاگ
نظرات بینندگان لیموبلاگ در مورد این مطلب